NELJÄ SUURINTA UHKAA

HUOMIO!

KAPPALETTA LUKIESSASI ON TÄRKEINTÄ, ETTÄ ET MENE PANIIKKIIN. MIKÄÄN NÄISTÄ UHISTA EI TAPAHDU HUOMENNA TAI EDES ENSI VIIKOLLA, MUTTA MITÄ NOPEAMMIN NIIHIN PUUTUTAAN SITÄ PAREMPI.

KAIKKI UHAT OVAT MYÖS RATKAISTAVISSA HELPOSTIKIN KANSAINVÄLISILLÄ SOPIMUKSILLA. NIIDEN TOTEUTUMISEKSI KUITENKIN POLITIIKAN SYVÄ KORRUPTIO TÄYTYY VOITTAA MAAILMANLAAJUISELLA JOUKKOLIIKKEELLÄ, MISSÄ JUURI SINULLA ON TÄRKEÄ OSA!

LÄHDEVIITTEET JA TODISTEET UHKIIN SEURAAVASSA OSIOSSA.
MUISTA AINA OLLA KRIITTINEN KAIKKEA LUKEMAASI KOHTAAN! MEKIN VOIMME OLLA VÄÄRÄSSÄ. TÄSSÄ TAPAUKSESSA KERRO SE MEILLE TODISTEIN JA AUTA PARANTAMAAN TEORIOITAMME!

 

MUN-GO Maailman uhat tarkemmin 1

Nykyinen raha- ja talousjärjestelmämme ryöstää laillisesti koko kansalta koko ajan rahaa ja antaa ne muutamalle rikkaimmalle prosentille. Dollari on romahduspisteessä ja Euro myöskin lähellä sitä. Pääomalla ei ole kansallisuutta tai moraalia, joten niin kauan kun rahalla on valta, ihmiset ja valtiot ajetaan kohti tuhoa. Hallitsematon globalisaatio on kuin kaksi eritiheyksistä nestepurkkia yhdistettäisiin; kemian lakien mukaan lopulta kaikkialla on tasainen pitoisuus. Tämä tarkoittaa sitä, että Länsimaisten työpaikkojen siirtyminen halvempiin maihin EI lopu ennen kuin elintasomme on romahtanut kehittyvien maiden tasolle. Kts. lisää kuvaajasta ”Kala-allasmalli” kohdasta Taustatietoa. Viimeinen naula EU:n arkkuun olisi ns ”Vapaakauppasopimus”, josta ei paljoa puhuta johtuen siitä, että se antaa monikansallisille yrityksille lopullisen vallan yli valtioiden korkeimpien oikeusasteidenkin.

MUN-GO Maailman uhat tarkemmin 2

USA:sta on jo nähtävissä, että se valmistautuu sisällissotaan täydellisellä mediasensuurilla, omien kansalaisten valvonnan ja vakoilun tiivistämisellä, yrittämällä riisua kansa aseista False Flag -kouluampumisten varjolla, rakentamalla FEMA-keskitysleirejä (jo lähes tuhat), rajattomilla pidätysoikeuksilla ilman oikeudenkäyntiä, yksityisen palkka-armeijan perustamisella sekä varustamalla poliisit raskaalla aseistuksella. EU-maat seuraavat USA:n perässä valmistautumisellaan, mikä Snowden-paljastuksista on tullut ilmi, lievemmällä toki. Euroopassa sisällissodan/kapinan malli on erilainen, sillä kansalaisilla ei ole pääsääntöisesti tuliaseita, tuloerot ovat pienempiä ja kansat sekä valtiot eroavat muutenkin toisistaan. Edeltävästi koko ajan suurempia mielenosoituksia ja mellakointia ja molempien otteet kovenevat kilpavarustelun lailla, kunnes väkivalta leimahtaa.

MUN-GO Maailman uhat tarkemmin 3

Luonto ei neuvottele ja kertaalleen tuhottua ei välttämättä saada enää takaisin. Pitävät kansainväliset sopimukset ovat erittäin tärkeitä maapallon luonnon pelastamiseksi. Politiikka pitää muuttaa ihmisten etua suosivaksi rahan etua suosivasta nykymallista. Ja se pitää muuttaa myös lyhytjänteisestä pikaisten osakevoittojen tavoittelusta kestävää kehitystä suosivaksi. Kysymyksessä ei ole sääli  jonkin tietyn eläinlajin sukupuuttoon kuolemisesta vaan koko ihmiskunnan kohtalosta. Luonnon ekosysteemit muodostavat tärkeän ketjun, jossa yhdenkin osan tuhoutuminen vaikuttaa koko ketjuun ja tällöin myös suoraan ihmisiin. Syntyvyyden rajoittaminen on tärkeä asia pohdittavaksi. Ratkaisuksi luonnonvarojen loppumiseen materialismin tilalle on otettava elämäntapa, joka perustuu tärkeämpiin arvoihin, kuten rakkauteen. KUUNTELE MUN-GOn kappale Love Will Never End

MUN-GO Maailman uhat tarkemmin 4
Maailmanlaajuisen sodan kulusta ja vaiheista on monta ennustetta, mistä tämä on vain yksi yksinkertaistettu versio. Emme väitä, että se on täysin oikea ja valtiot voivat aina päästä rauhaan ennen sotien seuraavaa vaihetta ja sitä tietenkin toivomme. Kukaan ei voi silti kirkkain silmin väittää, etteikö 3. Maailmansota voisi laajeta muuksikin kuin taloussodaksi.

Taloussodassa ei ole tapahtunut vielä mitään selkeää aloitusiskua, vaan Kiina pyrkii voittamaan sodan edeten huomaamatta pikkuhiljaa ja ampumatta laukaustakaan. Kiinan ja Venäjän päätös pyrkiä lopettamaan dollarin käytön kaupankäynnissä tosin on selkeä hyökkäys dollarin asemalle reservivaluuttana. Länsimailla ei ole mitään mahdollisuutta voittaa taloussotaa niin kauan, kun Kiina pystyy pitämään tuotantokulunsa matalina ihmisoikeuksia polkemalla.

Eskalaatio pohjautuu ihmisen perustoimintamalleihin: Samoin kuin pikkulapsi heittää kiukkuisena shakkilaudan lattialle hävitessään pelin, valtiotkaan eivät ikinä hyväksy tappiota taistelematta. Sodassa on moraali kaukana ja AIVAN kaikki keinot käytössä. Syyrian sisällissodasta oli jo suuri vaara eskaloitua koko Lähi-idän laajuinen sota sekä Suurvaltojen välinen epäsuora eli kylmä sota. Välimeri oli jo täynnä USA:n, Venäjän ja Kiinan lentotukialuksia, mutta Venäjä pelasti tilanteen viime hetkellä (tai sitten USA:n ulkoministeri Kerryn hyvä näyttelytaito, kansainvälisestä politiikastahan et voi ikinä olla varma). Seuraava riski maailmanlaajuisen sodan eskaloitumisesta on Kiinan ja Japanin välillä, sillä USA pyrkii lisäämään valtaansa nyt myös tällä alueella. Myöskään rauhaan päättynyt Iranin tilanne ei ole täysin ohi, sillä Israel voi käyttäytyä arvaamattomasti. Samaten USA:n suunnitelmat ohjuspuolustuksen rakentamisesta Venäjän rajoille, kuten Ukrainaan, voi aiheuttaa eskalaation Venäjän vastatessa.

Ydinsota Suurvaltojen maaperällä on  epätodennäköistä, mutta ydinaseiden käyttö muissa maissa on hyvinkin mahdollista. Pienille ja keskisuurille maille on myös huono asia, jos Suurvallat pääsevät keskinäiseen sopuun ja jakavat maailman muut valtiot ja luonnonvarat keskenään omiin etupiirialueisiinsa Molotov-Ribbentropp -sopimuksen tavoin. YK:lla olisi nyt paljon tehtävää, mutta sen täytyisi saada lisää vaikutusmahdollisuuksia/valtaa, jottei käy kuten edeltäjälleen Kansainliitolle.

Siinä oli suurimmat uhat pähkinänkuoressa, sitten vaan hankkimaan lisätietoja Lähdeviitteistä ja sen jälkeen kohtiin Toimintasuunnitelma ja Mitä minä voin tehdä.