SUOMEN & MAAILMANPELASTUSPROJEKTI

Tervetuloa tutustumaan MUN-GOn Suomen & Maailmanpelastusprojektiin!

Suurimmat meitä uhkaavat ongelmat ovat globaaleja, joten parantaaksemme omaa tilannettamme, meidän täytyy saada aikaiseksi maailmanlaajuisia muutoksia.

Suomen & Maailmanpelastusprojektin sivut ovat vielä kesken.
Olemme parhaillaan keräämässä eri alueiden asiantuntijoista koostuvaa joukkoa analysoimaan maailmaa uhkaavia tekijöitä ja tekemään Maailmanpelastussuunnitelman niiden ehkäisemiseksi. Jos haluat osallistua työhön, ota yhteyttä!

Olemme innokkaita maailmanparantajia, mutta tilanne on nyt vaan se, että millään hyvällä mitä teemme ei ole mitään merkitystä, jos päästämme koko nykyisenkaltaisen hyvinvointivaltion romahtamaan tai jopa koko maailman tuhoutumaan.

Nyt ykkösprioriteettimme on siis Pelastaa Maailma.
Miksi?
KOSKA:
1. Suomea ja joka muuta maailman maata uhkaavat samat globaalit ongelmat, joita ei kukaan pysty yksin ratkaisemaan.
2. Nämä ongelmat etenevät kuin syöpä eivätkä mene ohi itsestään, vaan aiheuttavat kurjuutta ja kärsimystä koko planeetalle.
3. Politiikka on korruptoitunutta, eivätkä riitelevät poliitikot pysty tekemään tarvittavia epäitsekkäitä päätöksiä maailman pelastamiseksi.
4. Media on korvannut tutkivan journalismin ja puolueettomuuden virallisilla totuuksilla ja viihdehötöllä, joka kiinnittää huomiomme pois olennaisesta.
5. Tästä johtuen suurin osa ihmisistä ei edes tiedä mitkä uhat kohtaavat Suomea ja samalla koko maailmaa eivätkä näin ollen tee mitään katastrofien estämiseksi.

MITÄ SIIS TEEMME?

Kuten ylläolevasta kuvasta näkyy, tarvittavat muutokset maailman pelastamiseksi saadaan aikaiseksi kun rahan valta politiikkaan ja mediaan katkaistaan.
Näin on mahdollista vihdoinkin tehdä päätöksiä, jotka koituvat KAIKKIEN ihmisten ja koko maapallon hyväksi.

Tarkoituksenamme on saada aikaan joukkoliike tämän asian mahdollistamiseksi. Mikään muu ei riitä, sillä ilman suurta massaa maailma jatkaa kulkuaan kohti samaa kohtaloa mihin se on nytkin menossa.

Joten, LIITY MUN-GO JOUKKOLIIKKEESEEN!
Se on kuin juna. Alkuun lähtö on aina hankalaa, mutta kun se pääsee vauhtiin ei sitä pysäytä mikään!