TAUSTATIETOA

Maailma ei ole litteä vaikka niin väitettäisiin. Moni ihminen ei halua kuulla tai nähdä totuutta.

Todellisuus ei kuitenkaan muutu vaikka laittaisi pään pensaaseen, vaan pahenee entisestään.

TAUSTATIETOA MEDIASTA:

Noin 90 % läntisissä tiedotusvälineissä julkaistuista uutisista tulee vain 5-6 yhdysvaltalaisesta uutistoimistosta. Näillä on vahvat siteet monikansallisiin yrityksiin ja pankkeihin, joiden intressien vastaiset aiheet eivät pääse julkiseen puolueettomaan käsittelyyn. Tästä syystä moni esittämämme väite voi kuulostaa uskomattomalta. Se ettei asiaa ole julkaistu valtamediassa, ei tee siitä kuitenkaan valetta. Tutustu siis lähdeviitteisiimme ja tee itse omat johtopäätöksesi. Myös Sinun paikallislehtesi kopioi uutisensa suoraan STT:ltä, mikä puolestaan pitkälti nojaa suuryritysten omistamiin Reutersiin ja AP:iin. Saadaksesi realistisen käsityksen maailmantilanteesta, Sinun kannattaa tutustua myös toiseen puoleen todellisuudesta internetin ja vaihtoehtomedioiden kautta. Nekään eivät ole aina oikeassa, eli kriittinen silmä kannattaa pitää mukana, mutta jo nopeallakin vilkaisulla tajuat, että valtamedia todellakin sensuroi paljon tärkeitä uutisia myös Suomessa. Harvoin tahallaan, mutta kiireen, sinisilmäisyyden, rohkeuden puutteen  ja tutkivan journalismin romahtamisen takia he vaan jättävät julkaisematta artikkeleita, jotka ovat liiaksi ristiriidassa virallisen todellisuuden kanssa.

TAUSTATIETOA POLITIIKASTA:

Suomi on tutkimusten mukaan maailman vähiten korruptoituneita maita. Mistä johtuu sitten, että poliitikkomme vuodesta toiseen tekevät päätöksiä, jotka pääsääntöisesti heikentävät maan ja kansan enemmistön asemaa? Siitä, että EU:ssa päätöksemme tulevat ei-demokraattisesti valitulta Komissiolta, jotka korruptoituneina tai sinisilmäisinä noudattavat yritysten lobbaajien ja näiden asiantuntijoiden suosituksia. Viimeistään Lissabonin sopimuksen jälkeen annoimme päätösvaltamme pois tärkeimmissä asioissa, kuten taloudessa. Rehti poliitikko myöntäisi tämän. Kysy asiasta omalta kansanedustajaltasi!
Käytännössä koko maailma on ajautunut kaupan vapauttamisen takia kapitalismin kuristusotteeseen. Niin kauan kuin pääoma pystyy kilpailuttamaan maita keskenään pienimmistä veroista, työntekijän oikeuksista ja palkoista, eivät edes hyväntahtoisimmat poliitikot pysty kansaansa pelastamaan. Herääminen ja rahan vallan vastainen joukkoliike täytyisi syntyä ympäri maailmaa, suurimmassa osassa valtioita, jotta pystyisimme tekemään tarvittavat kansainväliset sopimukset suojelemaan meitä suuryritysten orjuuttamisaikeilta ja ihmisen ahneuden luomalta ”helvetinkoneelta”. Ja mehän pystymme siihen! :) Jokainen ihmisyksilö, joka nämä faktat tajuaa, ryhtyy toimiin joukkoliikkeen puolesta, sillä hän tajuaa, mikä meitä muuten odottaa.

TAUSTATIETOA TALOUDESTA:
Talous vaikuttaa vahvemmin kaikkeen, mitä maapallolla tapahtuu, kuin mikään muu yksittäinen tekijä. Myös kaikki maailman suurimmat uhat johtuvat vääristyneestä talousjärjestelmästä. Juuri siksi on elintärkeää saada oikeaa tai vähintään oikeansuuntaista tietoa talousasioista ja nimenomaan niiden syistä, rakenteista ja vaikutussuhteista, ei vain seurauksista, joihin valtamedian suodatettu uutisointi keskittyy.
Tässä kuvaajassa on selitetty, miksi työnteon lisääminen ja kulujen leikkaaminen ei pitkällä tähtäimellä riitä estämään valtioiden talouden romahtamista:

Globalisaatiollahan on paljon hyviäkin seurauksia, mutta koska se on toteutettu suuryritysten ehdoilla, haittavaikutukset 99 %:lle  maapallon väestöstä ovat järkyttävät.
Tässä kuvaajassa tiivistettynä, mihin hallitsematon globaali kapitalismi johtaa, varsinkin tulevien vapaakauppasopimusten ja muiden korruption mahdollistamien suuryrityksiä suosivien päätösten jälkeen:

MUN-GO - HALLITSEMATON GLOBAALI KAPITALISMI JA MITEN SE TUHOAA MAAILMAN (KALA-ALLASMALLI)

Kapitalismin lisäksi siis myös FIAT-rahajärjestelmämme ajaa valtioita ja yksilöitä konkurssiin. Korruptoituneet (tai tyhmät) poliitikot ovat antaneet rahanluontioikeuden yksityisille pankeille ja n. 97% nykyään kiertoon tulevasta uudesta rahasta näiden pankkien tyhjästä luomaa lainaa. Tämä tyhjästä luotu raha toki poistuu olemasta kun laina on maksettu, mutta korko minkä pankki saa, on todellista rahaa. Tämä johtaa käytännössä siihen, että aina uusien ihmisten on pakko ottaa uutta lainaa, jotta saamme vanhat velat korkoineen maksettua. Tästä systeemistä johtuu valtioiden päättäjien vaatima jatkuva kasvu, sillä rahajärjestelmämme romahtaa, jos ja kun uutta kasvua ei enää tule. Tämä jatkuvan kasvun tarve edellisten lainojen maksamiseksi on suurin syy luonnon kuluttamiseen aivan loppuun ja myöskin sotiin. Käytännössä lähes kaikki valtiot ovat nykyään veloissa, eivät toisilleen, vaan systeemin luoneille Lontoossa pääkonttoriaan pitävälle pankille. Valtiot eivät pysty ikinä maksamaan velkaansa, sillä leikatessa ja verottaessa kansaansa, myös bruttokansantuote pienenee ja taas täytyy ottaa uutta lainaa edellisen lainan ja sen korkojen maksamiseksi. Näin kierre on valmis.

Nykyrahamme arvo perustuu luottamukseen sen arvosta, ei mihinkään konkreettiseen kuten kultaan. Jos ihmiset menettävät luottamuksensa siihen, se on arvoltaan kuin vessapaperia. Pyramidihuijauksen tunnusmerkit ovat kaiken omaisuuden kerääntyminen pyramidin huipulle, uuden varallisuuden tuleminen järjestelmään ainoastaan uusia maksajia saamalla, harhaluulo sijoituksen arvosta ja koko järjestelmän romahtaminen, kun uusia maksajia ei enää löydy. Tutki Googlesta lisää sanoilla ”pyramidihuijaus rahajärjestelmä” ymmärtääksesi systeemin toiminnan ja miksi se täytyy muuttaa!