UKK – USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Kysymys: Suomenpelastusprojekti tuntuu fiksulta, mutta en oikein ymmärrä mitä se tarkemmin ajaa tai tekee?
Vastaus: Kehitämme projektiamme ja sivujamme koko ajan ja pyrimme tarjoamaan selventävää tietoa kaikille kiinnostuneille.

K: Hienot sivut, mutta olen jostain maailmantilanteista eri mieltä kanssanne, haluatteko kuulla ehdotuksiani?
V: Mielellämme!

K: Oletteko jotenkin ääri-isänmaallinen projekti?
V: Olemme osa MUN-GO Maailmanpelastusprojektia ja maakohtaiset projektit (kuten Suomenpelastusprojekti) ovat vain keino viedä toimintaamme lähemmäs ihmistä.

K: Mikä on tämä MUN-GO teidän taustallanne?
V: MUN-GO uudenlainen tapa tehdä hyvää, se on niin elämäntapa, joukkoliike kuin hyväntekeväisyysorganisaatiokin. Lisätietoa www.mun-go.com.

K: Jos täytyy valita, kumman etuja ajatte köyhien vai rikkaiden?
V: MUN-GO Suomenpelastusprojekti ajaa vain asioita jotka ovat hyväksi kaikille, pitkällä tähtäimellä ja oikeudenmukaisesti. Eli emme siis missään välissä tule valitsemaan puoliamme, vaan ajamme joko kaikkien etua tai emme mitään.

K: Haluaisin tulla mukaan toimintaanne, miten se onnistuu?
V: Ota yhteyttä toiminnanvetäjäämme Mikael Kivivuoreen mikael@mun-go.com!

K: Suomenpelastusprojektin Facebook-ryhmässä on kaikenlaisia kirjoituksia, edustavatko ne kaikki virallista linjaanne?
V: Jokainen kirjoittaja/julkaisija vastaa omasta materiaalistaan, MUN-GO Suomenpelastusprojekti on puolueeton kaiken suhteen. FB-ryhmän tarkoitus on herättää ihmisiä ajattelemaan, ottamaan selvää asioista ja muodostamaan oman näkemyksensä Suomen tulevaisuudenuhista ja siitä miten niitä voisi parhaiten ratkaista.

K: Oletteko jotenkin poliittinen liike?
V: Emme ole. Pyrimme kyllä tekemään yhteistyötä Suomen pelastamisessa mm. kaikkien puolueiden kanssa , mutta emme ota kantaa mihinkään yksittäiseen asiaan.

K: Uskotteko, että Suomi tuhoutuu?
V: Se riippuu Sinusta!
(Tarkemmin ottaen uskolla tai todennäköisyyksillä ei ole mitään merkitystä tässä tapauksessa. Se tiedetään, että globaalissa maailmassa on rakenteellisia ongelmia, jotka koskevat myös Suomea. Ratkaisu niihin voi tulla nykyisten valtaapitävien taholta, mutta se on epätodennäköistä. Kaikille hyväksi oleva ratkaisu syntyy todennäköisimmin ruohonjuuritasolta lähtevällä joukkoliikkeellä ja sellaisen syntymisessä Sinä voit olla suureksi avuksi!)