VIESTI SINULLE

MUN-GON VIESTI JUURI SINULLE, KUKA IKINÄ OLETKIN

Suomen ja maailman tulevat ongelmat koskevat lopulta kaikkia. Luonnon tuhoja, talousromahdusta ja sotia emme pysty kukaan yksin estämään. Vain joukkoliikkeessä saamme äänemme kuuluviin ja muutoksen alkuun.

JOS OLET

Isä tai äiti
Suomenpelastusprojekti on ehkä tärkeintä työtä, mitä pystyt lapsesi eteen tekemään.
Jos Suomen ja maailman pelastamista ei nyt aloiteta, lastesi sukupolven tilanne tulee olemaan toivoton.
Ota tosissasi kertomamme asiat ja anna edes nimesi ja kasvosi tueksemme, jos vapaa-aikaa ei riitä suurempaan osallistumiseen! Aito rakkautesi ja huoli lapsistasi saa asiat muuttumaan ja ihmiset heräämään! SINÄ OLET SUOMENPELASTUSPROJEKTIN SYDÄN!

Vähävarainen
Sinun olisi hyvä tietää, että joudut ensimmäisenä ja kaikkein eniten kärsimään tulevista leikkauksista ja yhteiskunnan muutoksista. Nälkä, sosiaalitukien ja terveyspalvelujen menetys ja palkaton pakkotyö uhkaavat sinua jo lähitulevaisuudessa. Lapsesi eivät tule saamaan koulutusta, reilua palkkaa työstään tai pahimmassa tapauksessa edes ruokaa. Joten lähde pitämään ääntä niin kovaa kuin palkeista lähtee ja herätä ihmiset toimintaan! SINÄ OLET SUOMENPELASTUSPROJEKTIN ÄÄNI!

Keskiluokkainen
Nykyinen talousjärjestelmä ryöstää kaikilta rikkaimmalle yhdelle prosentille/promillelle. Keskiluokka tulee romahtamaan ja sinusta tulee suurella todennäköisyydellä vähävarainen. Vaikka luulet olevasi turvassa ja uhkien olevan kaukana tulevaisuudessa, tutustu lähdeviitteisiimme ja herää todellisuuteen. Keskiluokalla on määräenemmistöllään halutessaan ratkaiseva valta edustuksellisessa demokratiassamme, joten tule mukaan! SINÄ OLET SUOMENPELASTUSPROJEKTIN VOIMA!

Varakas
Romahtanut keskiluokka ja köyhät rupeavat kapinaan, kun tajuavat miten systeemi on heiltä ryöstänyt. Mitä enemmän varakkaiden puolella olevat media, poliisi ja armeija laittavat vastaan, sitä väkivaltaisemmaksi kapina menee. Sinulla on eniten menetettävää ja kaaoksen myötä on hyvin suurin riski menettää koko kovalla työllä hankittu omaisuutesi ja pahimmassa tapauksessa jopa hengelläsi ei ole arvoa. MUN-GO Suomenpelastusprojekti pyrkii tekemään hyvää kaikille oikeudenmukaisesti, joten ajamme ratkaisuja jotka ovat oikeudenmukaisia myös sinulle, ei siis mitään kommunismia tms. Varakkaana pystyt auttamaan meitä huomattavasti, sillä maailma pyörii rahalla. SINÄ OLET SUOMENPELASTUSPROJEKTIN POLTTOAINE!

Poliitikko
Vaikka olisit rehti, ahkera ja hyväsydäminen, olet varmaan huomannut, että maailmanlaajuinen talous- ja poliittinen järjestelmämme toimii hyvin epäoikeudenmukaisesti ja ihmiskunnalle tuhoisasti.  Tämä tullaan laittamaan sinun piikkiisi, sillä vihansokaiseman kansan silmissä olet samaa korruptoitunutta järjestelmää, joka tuhosi heidän elämänsä. Herätä siis kanssapoliitikkosi, sano rohkeasti eriävä mielipiteesi ja pyri vaikuttamaan kaikin voimin ja epäitsekkäästi uhrautuen. Suomi ja maailma pelastuvat kansainvälisillä sopimuksilla ja niiden syntymiseksi tarvitaan juuri sinua! SINÄ OLET SUOMENPELASTUSPROJEKTIN LOPPUUNSAATTAJA!

Toimittaja
Sinulla on tuhatkertainen mahdollisuus vaikuttaa Suomen ja maailman pelastumiseen kuin rivikansalaisella.
Ilman tietoa muutos parempaan malliin ei ole mahdollinen. Sinulla on valta herättää ihmiset ja saada heidät ajattelemaan. Kun kirjoitat loistavan artikkelin, se voi saada aikaan lumipalloefektin, joista joukkoliikkeet syntyvät. Voit myös tehdä paljon hallaa sensuroimalla tärkeitä aiheita tai hukuttamalla ihmiset viihteeseen ja lamaannuttaviin negatiivisiin uutisiin. Maailmanpelastusprojekti voi käynnistyä Internetistä, mutta koko kansan joukkoliikettä siitä ei tule ilman valtamedian apua. SINÄ OLET SUOMENPELASTUSPROJEKTIN LEVITTÄJÄ!